Over mij
Behandelingen
Wat is Ayurveda?
Astrologie
Kookles
spirituele spullen
Ziekten
Contact en links

Behandelingen

Constitutiebepaling (ca 1 uur, 30 euro)

De geboorte- en huidige constitutie worden bepaald aan de hand van een vragenlijst, polsdiagnose en enkele lichamelijke waarnemingen. U krijgt een algemene uitleg met adviezen voor uw constitutie mee op papier.

 *Abhyanga massage (ca 1,5 uur, 45 euro)

Klassieke lichaamsmassage met sesamolie. Deze massage gaat diep in de huid, geeft ontspanning, breekt onzuiverheden af en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, bevordert de opname van voedingsstoffen en het loskomen van vastzittende afvalstoffen. Het resultaat is een verhoogde staat van bewustzijn dat de genezende kracht van het lichaam verbetert. De massage duurt ca. 1 uur. Na afloop van de massage is er een rusttijd van 10 minuten, daarna wordt de olie afgenomen met stoomhanddoeken.

*Marma behandeling (ca 1 uur, 30 euro)

De marma behandeling is een zeer belangrijke behandeling waarbij een aantal energiepunten (marmapunten) 1 tot 1,5 minuut per punt gebalanceerd worden. Dit bevordert een betere doorstroming van energie, je komt tot rust en voelt je na de behandeling energieker en meer in balans. De marma behandeling zelf duurt ca. 45 minuten, na de behandeling is er een rusttijd van 10 min. 

*Shirodhara (ca 1 uur, 40 euro incl. olie)

Bij Shirodhara wordt olie op uw voorhoofd gegoten via een dunne straal, dit geeft een weldadige rust in uw hoofd. De oliebegieting zelf duurt ca 30 minuten, in deze tijd gaat de energie die normaal naar uw hoofd gaat, naar de rest van het lichaam waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Vooraf aan de shirodhara krijgt u een korte hoofdmassage, na de shirodhara is er een rusttijd van ca 10 min.

 

Combinatie Abhyanga - Marma, 2,15 uur (incl. stoomhanddoeken): 65 euro

combinatie Abhyanga - Shirodhara, 2,15 uur (incl. stoomhanddoeken): 75 euro 

 

*Levensstijl- en dieetadvies op maat (1 uur, 30 euro)

Er wordt gewerkt met werkboeken die clienten bijhouden om het dieet goed te kunnen volgen en resultaten bij te kunnen houden. Kooklessen individueel of met twee a drie personen zijn hierbij soms gewenst.

*Ayurvedische kookles bij u thuis (individueel of per groep, ca 2 uur, 45 euro excl. ingredienten)

Totaalprijs voor de kookles is 45 euro, aantal personen is afhankelijk van de locatie. 

*Hoofdmassage (ca 1 uur, 30 euro)

Combinatie van massage en marmapunten behandeling. Activeert en balanceert de gezichtsspieren. Vermindert de spanning in de hoofd- en gezichtsspieren, waardoor rimpelvorming vermindert.

*Voetmassage met olie (ca 1/2 uur, 15 euro)   

Klassieke voetmassage met olie, geeft rust, meer gronding, en meer energie, ook goed voor de organen via stimulatie van marmapunten. 

*Plaatselijke pijnverlichting door massage en marmabehandeling (ca 1/2 uur, 15 euro)

In geval van pijnklachten kunt u een pijnverlichtingssessies doen. Hierbij wordt door een combinatie van massage en marmabehandeling plaatselijk de pijn verzacht en prana toegevoerd aan deze plek. 

*Garshan-Massage (ca 1/2 uur, 15 euro)

Massage met ruwzijden handschoenen voor betere doorbloeding. Na de massage voelt u zich energiek, en opgefrist.

*Vishesh (ca 1,5 uur, 45 euro)

Sterke spierdrukmassage, voor het activeren van slechte circulatie in de spieren. 

 

 

schoudermassage als onderdeel van gehele lichaamsmassage

 

 

 

 

Top