Amala Ayurveda0
0
00
Mogelijkheden

Mogelijkheden

"Keukentafel" gesprekken over uw constitutie en toepassing van Ayurveda in uw levensstijl en dieet

Aangezien ik de Ayurveda blijf beoefenen voor mezelf en de mensen om me heen, en ik het leuk vind om erover te praten m met mensen die geinteresseerd zijn in de Ayurveda. 

*Marma uitleg

Marmapunten zijn energiepunten in het lichaam die ieder een bepaalde funktie hebben. Er zijn 108 belangrijke marmapunten, maar daarnaast nog ontelbare kleinere punten. Door bepaalde marmapunten waar een blokkade zit 1 tot 1,5 minuut per punt aan te raken of te masseren kan de blokkade opgeheven worden en de energie weer beter doorstromen. Het lichaam komt zo beter in balans en tot rust, je voelt je energieker en meer gegrond. Ik kan je met behulp van afbeeldingen en uitleg laten zien waar de marma punten zich bevinden en hoe je ze zelf kunt behandelen. 

*Ayurvedische kookworkshops

Incidenteel kan ik een ayurvedische kookworkshop geven tegen donatie/kostprijs. Hierbij inbegrepen is een korte uitleg over Ayurveda en een receptenblad per workshop (zie volgende pagina).

*Uitleg massages

Indien u interesse heeft om zelf ayurvedische massages te geven, dan kan ik u hierover uitleg geven wat belangrijke aandachtspunten zijn voor diverse massages, zoals abhyanga, shirodhara en vishesha massage.

*Plaatselijke pijnverlichting 

In geval van pijnklachten kunt u een pijnverlichtingssessie doen. Hierbij wordt door een combinatie van massage en marmabehandeling plaatselijk de pijn verzacht en prana toegevoerd aan deze plek. Let op, dit is een tijdelijke pijnverlichting en geen oplossing van de onderliggende klacht.

*Satsang avond (dinsdagavond, alleen na aanmelding)

Op dinsdagavond organiseer ik regelmatig satsang avonden, met ademhalingsoefeningen, mantra's en bhajans zingen en lezen in de Bhagavad-gita. Aan het einde wordt thee met iets lekkers geserveerd.

Wanneer: dinsdag avond, van 19.00-21.00 uur. Wil je deelnemen, stuur me dan van te voren een mailtje om je aan te melden. 

 

 

 

 

schoudermassage als onderdeel van gehele lichaamsmassage