Amala Ayurveda0
0
00
Spirituele artikelen

Ik beoefen Ayurveda vanuit een spiritueel oogpunt. In 1990 ben ik met mijn echtgenoot naar India getrokken op zoek naar het doel van het leven, en dit hebben we daar gevonden in de Bhagavad Gita!

De Bhagavad Gita is het lied van God, hierin wordt uitgelegd dat we allen spirituele zielen zijn, op weg terug naar God. God heeft vele namen waarvan Krishna en Rama en ook Radha als zijn liefdesenergie enkele hele belangrijke zijn. 

Sinds 1990 ben ik bezig met mijn spirituele ontwikkeling, mijn man en ik hebben 4 jaar in India in een ashram geleefd en daar ben ik ook in aanraking gekomen met de Ayurveda. Na onze tijd in India hebben we in Nederland een spiritueel centrum opgericht en en als dagelijkse bezigheid heb ik in 2002 gekozen voor de Ayurveda vanwege de vele linken met spiritualiteit. Het is erg belangrijk het lichaam gezond en satvisch te houden als tempel voor de ziel en om je bezig te kunnen houden met je spirituele ontwikkeling. Na een vierjarige studie in ayurveda heb ik in 2006 mijn (parttime) praktijk geopend en hier werk ik nog steeds met veel plezier in. Je bent nooit uitgeleerd in zowel spiritueel leven als in de ayurveda, het is zo boeiend, divers en uitgebreid!

In de loop van de jaren heb ik vaak gedacht dat het leuk zou zijn om meer accessoires te hebben met een spirituele vorm, bijv. westerse kleding die toch doet denken aan spiritualiteit, speelgoed, poppen en boeken voor mijn kinderen, leuke tassen, portemonnees en woonaccessoires.

Toen mijn kinderen klein waren maakte ik Krishna en Radha poppen voor hen, deze maak ik nu nog steeds. Daar zijn in de loop van de tijd boekjes en verhalen bijgekomen. Omdat ik ook sterk voor recycle-reuse en reduce ben, gaat mijn interesse ook uit naar tweedehands spijkerjasjes, tassen, portemonnees die ik vervolgens versier met mooie spirituele symbolen zoals OHM, pauweveren, olifanten, mantra's en dergelijke. De mogelijkheden zijn eindeloos dus het is een uitdaging om me te beperken....

Op mijn instagram en facebook accounts laat ik regelmatig zien wat ik maak, je kunt me ten allen tijde mailen met een bestelling van wat ik daar laat zien.

Mijn mail is: vallabhi4@hotmail.com

TOT MAILS!!!